Det är mitt liv – affisch

Nationella kompetensteamet mot hedersrelaterat våld och förtryck vid Länsstyrelsen Östergötland har tillsammans med Stiftelsen Allmänna Barnhuset tagit fram informationsfilmen DET ÄR MITT LIV – om våld mot barn som inte får bestämma över sitt eget liv. Här hittar ni en affisch som går att skriva ut för att marknadsföra filmen.

På affischen finns en QR-kod som länkar direkt till filmerna. Dessa finns på följande språk: amhariska, arabiska, dari, engelska, franska, kurmanji, somaliska, sorani, svenska och tigrinja.

Filmen DET ÄR MITT LIV tar upp de rättigheter man har som ung i Sverige och vart man kan vända sig om dessa rättigheter kränks. Filmen riktar sig till målgruppen asylsökande barn och unga, inklusive ensamkommande barn. Ni får gärna använda er av informationsfilmen i utbildnings- och informationssyfte. Den kan även användas av yrkesverksamma i kontakten med målgruppen.

Ladda ned affischen:

Affisch_Det_ar_mitt_liv_A3_webb

Sök publikationer

Här hittar du enkelt information och material. Gå till publikationer

Stödtelefonen

Behöver du vägledning i ett ärende som rör hedersrelaterat våld och förtryck? Ring vår stödtelefon.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.